Рівне:

Створення та просування сайтів

Оберіть готель на свій смак

Пакети 29-травня, 2013, 21:599 prov 1 066
Хто не любить подорожувати: відкривати для себе нові країни, знайомиться з найбільшими пам'ятниками культури і найцікавішими звичаями інших народів?
Як правило, основні питання будь-якої подорожі - це, по-перше, купівля туристичного безлімітного тарифу, щоб підтримувати зв'язок з близькими і не витрачати шалені суми на зв'язок, а, по друге, розміщення на період перебування в країні. І якщо перше питання вирішується просто, то над другим потрібно грунтовно подумати, перш, ніж зупинити свій вибір на чомусь конкретному.
Сьогодні є такі готелі, які зроблять вашу подорож незабутньою, навіть якщо ви не покинете його стін. У цій статті ми розповімо про найцікавіші готелі Львова та світу, а ви зможете підібрати місце собі до смаку і настрою.
Якщо ви закохані, вам пряма дорога в «Готелі для Кохання». Вас чекає справжня інтимна атмосфера, еротика і таємничість ... Такі місця дуже популярні в азіатських країнах і особливо Японії, адже її культура не сприймає відкритих проявів пристрасті, тому навіть у стінах власного будинку закохані почувають себе не комфортно. А тут, зовсім навпаки - якщо ви кохаєте або закохані «Готелі для Кохання» створять для вас найсприятливіші умови, щоб ви ні про що не думали, окрім об'єкту своєї пристрасті.
Втім, відвідувачі таких місць далеко не завжди азіати, європейці теж бажають зануритися в чарівну східну атмосферу разом зі своїми коханими. Зовні «Готелі для Кохання», як правило, мають незвичайну форму, наприклад, гостроверхій вежі або навіть корабля, вони обладнані неоновим підсвічуванням, декоровані дзеркалами і не мають вікон. Будівлі витримані в давньогрецькій архітектурі.
Звичайно, щоб дійсно оцінити, що таке «Готель для Кохання» потрібно в ньому опинитися. У номерах закохані знайдуть шикарні ліжка у формі серця, величезні дзеркала, джакузі ... не обійдеться і без сучасної техніки - великі плазмові телевізори, DVD, караоке. Причому зазвичай, щоб активувати будь технічне пристосування, потрібно лише дотягнутися до відповідної кнопочки над ліжком.
Контакт з персоналом або мінімальний, або і зовсім відсутня. У разі необхідності його можна викликати. І навіть сплачуючи рахунок за відпочинок, вам не доведеться ні з ким спілкуватися віч-на-віч, розрахунок здійснюється за допомогою спеціального автомата або через віконце з затемненим склом, через яке розгледіти обличчя неможливо. Щоб не компрометувати відвідувачів, навіть номерні знаки автомобілів на стоянці закриваються персоналом спеціальними табличками. Все це робиться, щоб зберегти конфіденційність, проте найчастіше вона не потрібна, оскільки клієнтами є звичайні сімейні пари. І, до речі, важливий факт - перебування в «Готелях для Кохання» обходиться набагато дешевше, ніж в інших готелях Японії.
Якщо ви бажаєте усамітнитися не з коханою жінкою, а цікавою книжкою, для вас гостинно розкриють свої двері літературні готелі Німеччини. У таких місцях ви знайдете всі звичні зручності, сучасний, комфортний інтер'єр і книги, книги, книги ... Так готель Franzosenhohl, розташований в місті Iserlohn, має бібліотеку в 40 тисяч звичайних книг і 3000 аудіовидання. Кожен гість при поселенні може повідомити про свої літературні уподобання, і це гарант того, що поруч зі своїм ліжком він знайде видання по своєму смаку. Туристи дуже тепло відгукуються про даний готель, хвалять не тільки акуратний інтер'єр і привітний прийом, але і прекрасну концепцію при підборі потрібних книг. У ньому регулярно проводять літературні читання та семінари відповідної тематики, а також є прекрасний спа-салон. Загалом, все для душі і тіла.
Тим, хто любить природу, радимо готель-вежу «Canopy» в Панамі. Там ви зможете з задоволенням стежити за екзотичними птахами, гігантськими метеликами, милуватися дивовижними квітами, та й просто насолоджуватися сонцем і легким вітерцем. Розташований «Canopy» у самому серці панамських джунглів, в колишній башті американського радара, весь він оточений красивим тропічним лісом - загалом, всі умови для любителів природи. На вершині 18-метрової вежі розташований 9-метровий купол, побудований як оглядовий майданчик. Прямо з вікна свого номера Ви можете роздивлятися все багатство екзотичної флори і фауни. У готелі всього 12 номерів, кожен з великими вікнами і балконами.
Справжні чоловічі готелі розташувалися в Німеччині та Гонконгу. Призначені вони для зняття стресу і відпочинку від робочої і сімейного життя сильної половини людства. У затишних номерах німецького Derag будь-який чоловік знайде для себе все необхідне - холодильник, повний пива, телевізор, з парою десятків налаштованих каналів еротичної та спортивної тематики, також є ящик для зберігання сигар. Персонал максимально приємний для відвідувачів - виключно молоді вродливі дівчата в спідницях тільки вище коліна.
У готелі «Флемінг», що в Гонконзі, є спеціальна зона «тільки для нього», в ній розташовуються майданчик для гольфу, станція для iPad, обширна підбірка чоловічих журналів, DVD і спортивний зал з тренажерами.
І, наостанок перенесемося в Данію, в готель «Fox», створеному спеціально для цінителів мистецтва. Всі 60 номерів являють собою справжні витвори мистецтва, і кожен з них виконаний в різному стилі: традиційна графіка, чорно-білий мінімалізм, міське мистецтво і навіть комікси. Власники готелю по праву вважають його найбільш творчим у світі, адже над номерами потрудилися два десятки художників з різних країн. Це те місце, де кожен може знайти натхнення. Кожен номер носить також свою унікальну назву, наприклад, Король лісу або Японський сад.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору