Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині УБОЗ затримав декана одного з вищих учбових закладів

Львівська область 01-чер, 2013, 11:249 prov 880
На Львівщині УБОЗ затримав декана одного з вищих учбових закладів області. За сприяння у поступленні до вишу він вимагав та отримав хабар у розмірі 1,5 тисячі доларів США.
Подія сталася 30 травня цього року. В результаті проведення комплексу заходів, співробітники УБОЗ затримали на «гарячому» декана факультету, професора, доктора наук, члена приймальної комісії одного з вищих учбових закладів Львівської області. Встановлено, що він вимагав та отримав хабар від цьогорічного абітурієнта у розмірі 1,5 тисячі доларів США – за сприяння у поступленні до вишу.
Як розповів начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Василь Телиця, за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).
За вищевказане правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі - від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
Декана затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Наразі співробітники підрозділу проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення інших фактів вимагання та отримання хабарів.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору