Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному пройшла оперативно-профілактична операція «Берег»

Рівненська область 04-чер, 2013, 12:129 prov 839
Її мета — забезпечити безпеку громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку, попередження та припинення правопорушення, виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів, під час літнього відпочинкового сезону.
У полі зору дільничних інспекторів міліції Рівненського МВ спільно з об’єднаними силами — членами громадських формувань — було передусім міське озеро Басів Кут, парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка, комп’ютерні клуби, розважальні заклади з метою вилучення з цих місць осіб, схильних до вчинення злочинів.
За результатами операції «Берег» дільничні інспектори міліції до адміністративної відповідальності притягнули двох осіб, встановили два адміністративні нагляди за особами з місць позбавлення волі, вилучили за порушення правил зберігання та порушень правил перереєстрації 11 одиниць зброї.
З метою проведення профілактичних заходів, спрямованих на зміцнення правопорядку та безпеки громадян, зокрема дітей, у місцях масового відпочинку на оздоровлення під час літнього сезону планується провести третій етап операції «Берег», який триватиме до кінця серпня.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору