Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині Служба безпеки України за рішенням суду знищила обладнання для нелегального виробництва тютюнових виробів

Волинська область 13-чер, 2013, 11:179 prov 917
11 червня ц.р. у Луцьку за судовим вироком, який набув законної сили, знищено обладнання для масового нелегального виробництва тютюнових виробів. Це устаткування було речовим доказом у кримінальній справі, яку розслідували слідчі Управління СБУ у Волинській області.
Знищення речових доказів відбувалось у присутності представників Служби безпеки України, Управління Державної виконавчої служби ГУ юстиції у Волинській області, Головного управління Міністерства доходів у Волинській області, Департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації та експертів тютюнових компаній.
Відповідно до обраної процедури знищення нелегального обладнання здійснено шляхом його розрізання спеціальною технікою на частини з метою унеможливлення подальшого відновлення роботи устаткування.
У серпні 2012 року в одному із сіл Ковельського району Волинської області співробітники СБ України викрили та припинили протиправну діяльність підпільного цеху з масового виготовлення тютюнових виробів під виглядом відомих торгівельних марок.
У результаті обшуку приміщення правоохоронці вилучили лінію з виготовлення та лінію з упаковки цигарок, 3 тонни тютюну, майже 60 тисяч пачок цигарок, 200 тисяч одиниць підроблених марок акцизного збору та ін.
Організаторами протиправного бізнесу виступали 65-річний місцевий підприємець та його спільники, які на початку 2012 року обладнали підпільний цех з спеціальним обладнанням, завезли сировину для виготовлення тютюнових виробів та найняли одинадцять робітників, обіцяючи кожному щомісяця одну тисячу доларів США заробітної плати.
Вироком Ковельського міськрайонного суду Волинської області організатору вчинення злочину призначено штраф у розмірі 56300 грн., дев’ятеро виконавців повинні сплатити по 10 тисяч грн., четверо спільників – по 5 тисяч гривень штрафу кожен. Речові докази, а саме – обладнання, що забезпечувало масове виробництво тютюнових виробів та незаконне виготовлення продукції призначено до знищення. Апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції без змін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору