Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські «рухівці» увійшли в «Батьківщину»

Головна / Рівненська область 14-чер, 2013, 17:499 prov 1 199
«Рухівці» Рівненщини відмовляються перереєстровуватся в новоствореній партії Народний Рух України (Українська народна партія «Рух») і повним складом вирішили вступити до ВО «Батьківщина» як до партії, на основі якої буде відбуватися об’єднання опозиційних сил. Таке рішення було прийнято на конференції РОО НРУ, яка відбулася 13 червня в Рівному.
Голова Рівненської обласної організації Народний Рух України (НРУ), народний депутат України Валентин Королюк оголосив на конференції про складення із себе повноважень очільника організації та вихід з НРУ. Він закликав рухівців не допомагати реалізовувати сценарій «через псевдооб’єднання – до роз’єднання демократичних сил». Рішення про відмову в перереєстрації та вступ до ВО «Батьківщина» було підтримане рівненськими рухівцями одноголосно.
«Куйбіда та його подільники знищили легендарну партію «Народний Рух України», – заявив Валентин Королюк. – Це вже не Рух. Це рейдерськи захоплена партія з незрозумілою назвою та політично нечистоплотним керівництвом. Подати їм сьогодні руку допомоги у справі нищення України – означає заплямувати свої руки співпрацею з фарисеями від політики».
Рівненські рухівці висловили підтримку рішенню Валентина Королюка і заявили, що так зване об’єднання НРУ і УНП – це технологія, яка застосовується антиукраїнськими силами для розколу опозиції. А тому вступ до ВО «Батьківщини» – це крок до створення єдиного фронту проти антиукраїнської влади.
Рухівці своє слово сказали. Тепер слово за Батьківщиною, яка взяла на себе зобов’язання прийняти рухівців та погодити кандидатури екс-керівників районних, міських та обласної організацій на чільні позиції в партії.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Андрій Іванович 16-чер, 23:27

Серед новообраних 117 сільських, селищних, міських голів впевнену перемогу здобули понад 100 представників Партії регіонів, а це 86,3%. Серед обраних – 39 жінок. Позачергові вибори сільських голів відбулись і у 2 населених пунктах нашої області, де жителі також підтримали кандидатів ПР. Результати місцевих виборів довели, що саме цій політичній силі продовжує довіряти більшість українських громадян. Перемога кандидатів Партії регіонів логічна, тому що вони користувалися авторитетом у людей (адже на місцевих виборах громадяни голосують за кандидатів, яких добре знають). Опозиційні сили бачать,що їм людей не обманути, от і об'єднуються, щоб взагалі не втратити свої позиції.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору