Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські міліціонери затримали грабіжниць, які напали на пенсіонерку

Рівненська область 19-чер, 2013, 11:149 prov 729
Вчора увечері дві жінки ромської національності намагалися заволодіти чотирма тисячами гривень у 77-річної мешканки села Городок Рівненського району. Проте небайдужі сусідки, які вчасно прийшли на допомогу, не лише завадили лиху, а й детально описали нападниць. Правоохоронці затримали зловмисниць відразу після дзвінка небайдужих громадянок.
— Коли до моєї хати прийшли дві жінки, я була вдома одна, — говорить Палагея Олександрівна. — Вони були привітними та попросили грошей на лікування дитини. Звісно не маючи рідних я дала їм 20 гривень. А друга відразу їсти попросила. Одна на вигляд як дитина, а інша — вагітна. Тому й пошкодувала жінок – пустила в хату.
Поки пенсіонерка поралася на кухні 19-річна Марина прошмигнула у кімнату, а 23-річна Рената відволікала жінку. Коли молодша уже з грошима намагалася вийти з помешкання, Палагея Олександрівна помітила купюри у руках зловмисниці і намагалася їх вирвати. Понад дві тисячі гривень так і залишилися лежати на підлозі у коридорі, а решту нападниці забрали з собою. На крик про допомогу поспішили дві бабусині сусідки Марія Юріївна і Людмила Іванівна, які якраз поралися в городі. Саме завдяки їх небайдужості, дві жінки втекли, не завдавши пенсіонерці ніякої шкоди.
Працівники міліції затримали жінок, коли ті поспішали на автовокзал.
За частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.
Правоохоронці вкотре звертаються до громадян бути пильними і не впускати у свої помешкання невідомих осіб.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору