Рівне:

Створення та просування сайтів

Кошти на лікування онкохворому батькові здобував грабежами

Рівненська область 25-чер, 2013, 11:139 prov 1 080
21-річний громадянин Росії останні декілька років з рідними проживає в Рівному. У родині все було добре до тих пір, поки у батька не виявили онкологічне захворювання. Коштів на лікування не вистачало. Саме через скруту в родині, за словами Максима, він зробив крок у світ криміналу.
Торік у червні Максим, згідно з рішенням Рівненського міського суду, отримав 80 годин громадських робіт. Таке покарання йому присуджено за скоєну ним крадіжку в обласному центрі. Попри це, минуле літо для засудженого Максима видалося справді спекотним. Наприкінці липня і початку серпня одразу після 16-ї години в парку Просвіти, що на вулиці Мельника, та вулиці Погоринській в обласному центрі молодик скоїв два грабежі. В однієї з рівнянок він зірвав два золоті ланцюжки з трьома підвісками, завдавши шкоди майже на 8 тисяч гривень. Ще одна жертва позбулася золотого ланцюжка з підвіскою вартістю 10 450 гривень.
Коли підозрюваного затримали, він щиро розкаявся у скоєному. Чоловік навіть не встиг збути все награбоване. Максим під час допиту запевнив, що злочини вчинив через збіг тяжких сімейних обставин: його онкохворий батько потребував вартісного лікування, кошти на яке були потрібні негайно. Затриманий ще до судового засідання відшкодував потерпілим матеріальну шкоду.
— Рівненським міським судом Максима засуджено за ч. 2 ст. 186 ККУ (грабіж, вчинений повторно) на 4 роки позбавлення волі. Засудженого звільнили від призначеного покарання з іспитовим строком 3 роки. Якщо протягом випробувального терміну чоловік не вчинить нового злочину, а піде здобувати освіту чи влаштується на роботу, він стане повноцінним громадянином у суспільстві, — розповіла Ірина КАРПЮК,старший прокурор прокуратури м. Рівне.



Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору