Рівне:

Створення та просування сайтів

Кращі світлини фотографів України. (ОН-лайн трансляція)

Головна / Перлина 03-лип, 2013, 19:229 prov 2 365
Презентація фотоальбому та виставка світлин

05 липня, п’ятниця, о 15:00 год.
в ресторані готелю "МИР"

Подивитись он-лайн трансляцію Ви зможете, натиснувши тут.


Кращі світлини фотографів України. (ОН-лайн трансляція)

 

"Кращі світлини фотографів України" – перше видання фотоальбому, в якому 15 авторів представлені своїми невеличкими фотографічними презентаціями, своїм баченням світу через об’єктив фотокамери.
Українська фотографія. Яка вона? І чи є таке поняття як "українська фотографія"? Щоб дати відповідь на це запитання – потрібно знати, бачити, аналізувати світлини авторів з різних куточків України. Сьогодні у світі проводиться безліч виставок: конкурсних, колективних, авторських... нині світ все більше заполонює інтернет, який є безмежним простором для спілкування та ознайомлення з мистецтвом фотографії. Разом з тим, під виглядом сучасного мистецтва в інтернеті розміщено безліч фотографічних зображень, серед яких іноді важко розгледіти справжні.
Ми із задоволенням переглядаємо старі світлини, які переносять нас у минулі епохи. Фотографія постає відображенням свого часу. Пройдуть роки – і сучасні світлини також стануть документами історії.
Видання "Кращі світлини фотографів України" спрямоване на популяризацію сучасного мистецтва фотографії та авторів з різних куточків нашої країни.
У програмі музичне вітання від співачки Рівненського МБК Іванни Місюк, знайомство та спілкування з авторами за філіжанкою кави, перегляд виставки.

Ведуча заходу Марія Цьомик.
Учасники проекту:
Ірина Баранська-Вороніна (Львів), Сергій Бондарук (Луцьк), Борис Бухман (Одеса), Владлен Дроботько (Луцьк), Володимир Дубас (Львів), Микола Заварика (Київ), Юрій Зілінський (Лубни), Едуард Кислинський (Тернопіль), Наталя Компанцева (Київ), Андрій Котлярчук (Київ), Василь Пилип’юк (Львів), Юрій Санін (Київ), Олександр Сінельніков (Одеса), Олександр Харват (Рівне), Юрій Черневий (Болехів).


Подивитись он-лайн трансляцію Ви зможете, натиснувши тут.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору