Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські міліціонери затримали зловмисника, який обкрадав онкохворих дітей

Рівненська область 16-лип, 2013, 08:529 prov 826
Уже встановлено, що з початку року чоловік викрав п’ять скриньок для благодійних коштів, які рівняни щедро жертвували на лікування малечі. Гроші, здобуті злочинним шляхом, він витрачав на випивку та харчі. А про те, що комусь вони можуть врятувати життя, навіть не задумувався.
Працівникам сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Рівненській області та Рівненського міськвідділу міліції, які несли службу на вулиці Олени Теліги в обласному центрі, про скоєння крадіжки повідомили випадкові перехожі. Хлопці вказали на чоловіка, що намагався зникнути у натовпі.
— Двоє правоохоронців побігли у напрямку, в якому зникав молодик, а інші оперативники намагались перекрити шлях його відходу на авто, — говорить т.в.о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС Юрій Зламан. — За лічені хвилини крадій уже показував місце, куди викинув викрадену скриньку.
Як з’ясувалось, злочинна схема щоразу була одна — 26-річний Олексій заздалегідь обирав магазин, де знаходилася скринька, та вичікував, аби у торговельному закладі не було покупців. Чоловік за лічені секунди хапав коробку та втікав. Щоб привертати менше уваги — дорогою викидав її у кущі, а згодом повертався за нею. Таким чином, чоловікові вдалося тричі заволодіти коштами. Як стверджує Олексій, спершу у такий спосіб він збагатився на 400 гривень, іншого разу його здобиччю стали лише 70 гривень. Скільки він викрав утретє, чоловік уже й не пригадує. Ще у двох випадках скриньок у сховку на момент повернення зловмисника уже не було.
Наразі тривають слідчі дії, які мають встановити усі обставини скоєння аналогічних злочинів. За кожним із фактів відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Працівники міліції встановлюють загальну суму нанесеного збитку.
Зловмисник ніде не працює та мешкає у Квасилові Здолбунівського району разом із бабусею та батьком.



Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору