Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині міліціонери затримали чоловіка, який до смерті побив брата

Рівненська область 21-лип, 2013, 11:279 prov 648
Зловмисник, побачивши двоюрідного брата напідпитку, дерев’яною палицею побив родича до смерті. Хоча подія трапилася серед білого дня на подвір’ї, проте ніхто з перехожих чи сусідів не наважився зупинити криваву розправу.
Як повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук, того дня, повернувшись із заробіток, житель села Країв Острозького району 62-річний Петро, застав свого двоюрідного брата, 54-річного Олександра, за пиятикою. Така безвідповідальність не на жарт розлютила Петра, адже у Олександра була хвора мати, яка потребувала постійного догляду. Саме це й стало причиною конфлікту між братами. Аби довести свою правоту, Петро схопив дерев’яну палицю та заходився нею повчати брата. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці.
— Нині підозрюваний затриманий згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, — зазначив т.в.о. начальника УМВС України в Рівненській області Геннадій Юрчук. — Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує п’ятнадцять років позбавлення волі.

Вікторія АНТОНОВА,
Острозький МВ УМВС України
в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору