Рівне:

Створення та просування сайтів

Втікача із Маневицької виправної колонії затримали на Демидівщині

Рівненська область / Волинська область 21-лип, 2013, 11:299 prov 1 116
Втеча із тюрми принесла мешканцю Млинівського району 28-річному Андрію головне — таку жадану свободу. Засуджений місяць переховувався від правоохоронців, та 18 липня все ж зустрівся із ними.
За вироком суду чоловік потрапив до в’язниці за скоєння грабежу. Та, вочевидь, зрозумів, що неволя не для нього, а тому самовільно покинув територію спецустанови. У зв’язку з цим його було оголошено у державний розшук. До речі, подібна інформація містилась і у більшості мас-медіа.
У селі Лішня Демидівського району увагу співробітників Демидівського селищного відділення міліції Млинівського РВ УМВС привернуло авто таксі з волинськими номерами. Саме водій транспортного засобу пояснив правоохоронцям, що привіз сюди одного хлопця, а той попросив зачекати. Дочекались його і міліціонери.
Досить ранній візит незнайомця із сусідньої області насторожив. Жодних документів молодик надати не зміг, а тому прослідував із правоохоронцями до Демидівського СВМ. Працівники міліції вже здогадувались, із ким мають мову, бо неодноразово бачили фото хлопця на розшукових документах.
— Не бажаючи здаватись, Андрій заперечував подібні припущення і розповідав про себе вигадані дані, — зазначає заступник начальника Демидівського СВМ Млинівського РВ УМВС Віктор Собчук. — Врешті-решт він сам заплутався в обмані і зізнався, що місяць тому втік із колонії.
Відносно чоловіка триває досудове розслідування за частиною 1 статті 393 Кримінального кодексу України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти), а тому невдовзі він знову вислухає у залі суду рішення Феміди. А воно може виявитись невтішним — від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,
Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та
Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору