Рівне:

Створення та просування сайтів

На мера Львова скоєно напад

Львівська область 21-лип, 2013, 11:359 prov 1 020
Ввечері, в суботу, близько 18:00 на площі Ринок було вчинено напад на міського голову Львова Андрія Садового. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
"Невідомий молодик спортивної статури наніс цілеспрямований удар в обличчя", - йдеться у повідомленні. У міськраді зазначають, що мер вчасно зреагував на рухи молодика і встиг ухилитися. Тому удар не спричинив Садовому значної шкоди. Ситуація стала можливою завдяки тому, що міський голова пішки пересувався площею Ринок, прямуючи до ратуші.
"Мер Львова не користується особистою охороною", - наголосили в прес-службі. Повторний напад відбувся того ж самого вечора близько 22:30. Цього разу нападник накинувся на мера зі спини, коли той вийшов із приміщення міської ради. Порушника затримали правоохоронці в цивільному, які в цей час перебували на площі Ринок. Про особу та мотиви нападника поки що нічого не повідомляється. Нагадаємо, минулого місяця за напад на журналістів студії Шустера, котрий стався на площі Ринок у Львові, було затримано 3-х осіб.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору