Рівне:

Створення та просування сайтів

Засуджено рівнянина, який знімав гроші з чужих кредитних карток іноземних банків

Рівненська область 22-лип, 2013, 12:139 prov 983
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у розгляді судом кримінального провадження щодо 56-річного місцевого мешканця, обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.200 КК України (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення).
Встановлено, що житель обласного центру через електронний сервіс миттєвого обміну повідомленнями ICQ всесвітньої мережі Інтернет отримував від іншої особи інформацію щодо реквізитів власників кредитних карток іноземних банків.
В подальшому за допомогою пристрою для запису інформації на магнітну стрічку кредитних карток та спеціального програмного забезпечення він переносив реквізити на картку типу «білий пластик» та під видом надання консультаційних послуг здійснював списання грошових коштів через POS-термінал Ingenigo I5110.
Обвинувальний акт щодо фігуранта кримінального провадження разом із угодою про визнання винуватості прокуратурою області скеровано до Рівненського міського суду, який 09.07.2013 затвердив укладену угоду та ухвалив вирок, яким призначив обвинуваченому міру покарання у виді штрафу в розмірі 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів громадян.
Крім того, за рішенням суду спеціальне комп’ютерне обладнання, яке слугувало засобом до вчинення протиправних дій, конфісковано.


Прес-служба прокуратури області.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору