Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники міліції виявили 115 фактів зайняття проституцією

Рівненська область 29-лип, 2013, 17:329 prov 1 077
На Рівненщині триває оперативно-профілактична операція «Нічне місто». Мета заходу — протидія кримінальним та адміністративним правопорушенням у сфері суспільної моралі, незаконного обігу наркотиків та загальнокримінальної злочинності.
Загалом під час проведення операції працівники міліції склали 115 адміністративних протоколів на жінок, які надавали сексуальні послуги за винагороду. Порушниць притягували до відповідальності за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (заняття проституцією).
Згідно з чинним законодавством рішення за кожним із них буде приймати адміністративна комісія при міських, селищних чи сільських радах. Особі, яка надає інтимні послуги, загрожує штраф від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85-170 гривень), якщо її затримали вперше упродовж року. За ті самі дії, вчинені повторно, після накладення адміністративного стягнення, необхідно буде сплатити від 136 до 255 гривень.
Проте, як стверджують самі жінки, сплата такого штрафу для них дрібниці. Адже за годину «роботи» вони можуть отримати в рази більше.

СЗГ УМВС України
в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору