Рівне:

Створення та просування сайтів

Стихія на Львівщині зруйнувала лінії електропередач, пошкодила мости і дороги

Львівська область 30-лип, 2013, 13:119 prov 960
У Сколівському районі Львівської області внаслідок сильних опадів та поривів вітру у кількох населених пунктах зруйновані лінії електропередач, пошкоджено мости і дороги.
Про це повідомили УНІАН у Департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.
Як зазначається у повідомленні, 29 липня оперативною групою Сколівської райдержадміністрації під час виїзду на територію Росохацької та Завадківської сільських рад встановлено, що внаслідок опадів у вигляді сильного дощу в ніч з 28 на 29 липня, у селі Завадка підмито опори моста, підтоплено 1 житловий будинок, господарську будівлю та присадибну ділянку, а також повністю зруйновано 1 опору лінії електропередач напругою 10 кВ та зруйновано 11 пішохідних кладок через річку Завадка.
У селі Росохач Сколівського району внаслідок негоди підмито бетонну опору автомобільного моста через річку Завадка та берег біля нього внаслідок чого відсутнє сполучення з чотирма домогосподарствами. Також негодою розмито берег річки протяжністю 8 метрів біля автодороги місцевого значення, крім того пошкоджено близько 60 м дорожнього полотна автодороги місцевого значення, підтоплено 1 господарську будівлю та присадибну ділянку. Негодою зруйновано 1 опору лінії електропередач напругою 10 кВ, зруйновано 5 пішохідних кладок через річку Завадка, сильними поривами вітру зірвано шифер із господарських будівель.
В зазначених населених пунктах працюють депутатські комісії з обстеження та підрахунку завданих збитків. Наслідки негоди Сколівською райдержадміністрацією ліквідовуються за рахунок місцевих ресурсів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору