Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині презентуватимуть «Відкритий світ»

Рівненська область 04-лис, 2013, 19:419 prov 756
У середу, 6 листопада, у Рівному відбудеться презентація ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ». За його результатами, 2000 українських шкіл безкоштовно отримають найсучасніші комп’ютери, цифрові лабораторії та мультимедійні комплекси.
Під час заходу можна буде дізнатися про критерії та умови участі у конкурсі, підсумував директор Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку Олександр Осовець. Фахівці Нацпроекту розкажуть про переваги використання новітніх освітніх технологій, а також продемонструють зразки інтерактивних уроків та електронний взаємозв’язок «Вчитель-учень-батьки».
Презентація розпочнеться о 12 годині в Рівненській гуманітарній гімназії. Річ у тім, що саме в цьому навчальному закладі на уроках вже використовують сучасне обладнання, яке отримали за результатом І етапу Нацпроекту.
Довідково: Національний проект «Відкритий світ» реалізовує Держінвестпроект. Його мета – запровадити в освітній процес сучасні технологій та забезпечити рівні можливості доступу до навчальних програм якнайбільшої кількості школярів незалежно від місця проживання.
У рамках реалізації І етапу проекту цифровим обладнанням та широкосмуговим доступом до інтернету забезпечили 54 навчальні заклади по всій території України. Згідно із затвердженим Президентом України Національним планом дій, до кінця року проект впроваджуватимуть у 2000 українських шкіл.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору