Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські пластуни змінили керівництво

Рівненська область 19-лис, 2013, 12:529 prov 1 204
10 листопада відбувся загальний збір станиці Пласту – Національної скаутської організації України. Під час засідання було обрано новий провід станиці та визначено стратегію розвитку організації.
Головою пластової старшини стала старшопластунка вірлиця Оксана Шевчук. Головою ради було обрано пластунку сеньйорку Наталію Літковець.
Було заплановано провести ряд різноманітних акцій. За минулий рік таких було проведено понад 15, зокрема було організовано передачу Вифлиємського Вогню Миру громаді міста, свято Миколая, конкурс імені Олени Теліги, “Пам’ятаємо про Крути”, День Першої Пластової Присяги, відзначення 100-ліття з дня народження Антоніни Горохович, презентацію диску для незрячих, “Тиждень здачі крові”. Пластуни також долучились до
Літературного фестивалю для дітей «Дивокрай», Всеукраїнської екологічної акції “Зробимо Україну Чистою”, Всесвітньго Дня скаутської хустини та багатьох інших.
Рівненські пластуни запланували встановити партнерські стосунки з українською ромадою закордоном, збільшити кількість членів та провести заходи з залученням громадськості міста.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору