Рівне:

Створення та просування сайтів

У вихідні Євромайдани зберуться у США, Канаді та багатьох європейських містах

Головна / Україна і світ 23-лис, 2013, 13:069 prov 991
На найближчі суботу та неділю у багатьох містах Європи, США та Канади заплановані акції протесту проти згортання євроінтеграції України. Українців у Польщі кличуть вийти на пікет у Варшаві в неділю, 24 листопада.
Акція на підтримку угоди про асоціацію з ЄС має розпочатися о 13:30 під Посольством України у Польщі. Також акції відбудуться у Вроцлаві та Кракові. У Берліні акцію збирають у неділю 24 листопада о 12 годині біля Бранденбурзьких воріт.
Українці Італії також уже заявили про свій протест проти призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС – перший протест відбудеться в Римі.
Український конгресовий комітет Америки закликає українців у Нью-Йорку до протесту. В суботу о 3:30 усіх небайдужих чекатимуть під будівлею Постійного представництва України при Організації Об'єднаних Націй. Також, акції відбудуться у Пармі та Клівленді, Чикаго, Вашингтоні. У Канаді українці збираються в Торонто.
Українці Великобританії збираються у суботу о 12:00 на Парламентській площі у Лондоні. Усіх просять приходити із прапорами України та ЄС. Також українці зберуться у Брюсселі, Відні, Парижі, Ліссабоні та Талліні. Нагадаємо, у Києві на Євромайдані в суботу та неділю за різними даними очікується від 50 до 100 тис. протестувальників.

ТСН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору