Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні в Україні запалять свічки в пам'ять про жертви Голодомору

Україна і світ 23-лис, 2013, 13:119 prov 794
23 листопада в 32 країнах світу вшанують пам'ять жертв Голодомору. У Києві о 14:00 відбудеться скорботна хода від метро "Арсенальна" до Національного меморіалу жертв Голодомору. В 15:00 біля Національного меморіалу жертв Голодомору розпочнеться панахида, яку проведуть Патріарх Філарет та представники інших церковних конфесій. В 16:00, після загальнонаціональної хвилини мовчання розпочнеться акція "Запали свічку пам'яті": біля Національного меморіалу жертв Голодомору запалять понад 10 тисяч свічок, пише "Сегодня".
Заходи відбудуться на центральних площах усіх обласних центрів України і в 32 країнах світу. Вже вшанувала пам'ять жертв Голодомору в Україні адміністрація США. У столиці Польщі Варшаві завтра пройде панахида в пам'ять про загиблих. Також вшанують пам'ять жертв в Австралії, Угорщині, Ватикані, Латвії, Литві, Естонії, Італії, Аргентині, Канаді, Грузії, США, Іспанії, Перу, Чехії та Колумбії.
Українські телеканали також долучаться до вшанування пам'яті загиблих - у найближчі дні показ комедійних фільмів та розважальних шоу буде обмеженим, а також покажуть тематичні фільми. Нагадаємо, в Польщі поминальні заходи відбудуться не тільки в столиці, але і у Вроцлаві, Кракові, Гданську, Перемишлі, і Щениці. Організатором акцій виступило Об'єднання українців у Польщі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору