Рівне:

Створення та просування сайтів

На форум із агрологістики запрошують можливих партнерів-іноземців

Рівненська область 29-лис, 2013, 13:039 prov 4 367
Участь у роботі ІІІ міжнародного форуму з агрологістики візьме делегація з Любліна. Експерти приїдуть за проектом транскордонного співробітництва. Водночас на сьогодні місцеві агровиробники потребують виходу на іноземні ринки, зокрема на польські, пояснив директор Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку Олександр Осовець. Тож проведення форуму, який вже став традиційним, сприятиме просуванню місцевої сільгосппродукції закордон. Також виробників цікавлять і можливості залучення коштів для реалізації власних агропроектів. Тож організатори ділового заходу врахували і цю тему. Вони запросили фахівця з Франції, який є експертом із даного питання. Окрім цього, на форумі презентуватимуть національні проекти, що мають відношення до агросектору.
Тим часом цьогорічний захід, який відбуватиметься у грудні, пройде у експертному колі. Разом із тим організатори використають вже традиційний формат - спочатку триватиме пленарне засідання, потому ж робота продовжиться під час «круглих столів». Перебіг обговорень транслюватимуть в онлайн-режимі.




На правах реклами

Організація і проведення вебінарів, конференцій, он-лайн трансляції презентацій, інших подій зі смартфонів та планшетів!
Це вже реально!

Не потрібно ніякого додаткового програмного забезпечення - лише компютер (ноутбук, планшет, смартфон), вебкамера та мікрофон


На форум із агрологістики запрошують можливих партнерів-іноземців



Отримай таку можливість сам

Довідки за тел.: 050 375 22 90, 098 70 29 544

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору