Рівне:

Створення та просування сайтів

ПАТ «Рівнегаз» обладнало усі автомобілі GPS-навігаторами

Рівненська область 07-лют, 2014, 17:139 prov 1 186
У 2013 році ПАТ «Рівнегаз» обладнало усі автомобілі системою GPS-навігації, що дозволило повністю змінити логістику, заощадити пальне і підвищити рівень якості обслуговування споживачів. Тепер працівникам аварійної служби газу потрібно значно менше часу, щоб прибути на виклик, а швидкість і маршрут кожного транспортного засобу по всій області контролює в он-лайн режимі всього один фахівець.
Плануючи і відслідковуючи транспортні маршрути за допомогою GPS-приладів, ПАТ «Рівнегаз» вдалося не лише зменшити витрати пального на 25% у порівняні з минулим роком, а й значно підвищити оперативність реагування на виклики споживачів. Впроваджена система моніторингу і навігації дозволила аварійним бригадам, які працюють в екстренному режимі, скоротити майже вдвічі час для прибуття на місце події.
«Усі 32 автомобілі, які знаходяться у підпорядкуванні аварійно-диспетчерських служб області першочергово були обладнані системами GPS-моніторингу, - зазначив голова правління ПАТ «Рівнегаз» Петро Дубас. – На сьогодні плануємо встановити навігатори на екскаваториі вийти на стовідсотковий рівень охоплення GPS-навігацією усіх транспортних засобів».
Варто зазначити, що GPS-прилади фіксують не лише місцезнаходження автомобіля, а й швидкість його руху. Це дозволяє також економити ресурси підприємства за рахунок зменшення кількості аварій, кількості штрафів і зниження затрат на ремонт.
Загалом на підприємстві обладнано 219 одиниць транспорту навігаторами марки «TELTONIKA» литовського виробництва . Паралельно зі встановленням сучасної навігації ПАТ «Рівнегаз» у 2013 році оновило свій автомобільний парк, придбавши 32 автомобілі на суму 8,7 млн. грн.


Довідка:
ПАТ «Рівнегаз» займається розподілом та постачанням природного газу. Щорічно підприємство транспортує близько 700 млн.м.куб. блакитного палива.
Природним газом на Рівненщині користується 250 тисяч сімей та 293 промислових підприємства.
Найбільшими промисловими споживачами ПАТ «Рівнегаз» є ПАТ «Рівненська кондитерська фабрика», хлібозавод ТМ «Рум’янець», ТОВ "РЗВА-ЕЛЕКТРИК, Рівненський льонокомбінат.
ПАТ «Рівнегаз» входить до п’ятірки найкрупніших платників податків і роботадавців Рівненської області. Штат компанії становить близько 1800 осіб, щорічні відрахування до бюджетів усіх рівнів становлять більше 70 млн.грн.


За додатковою інформацією звертатися
до спеціаліста зі зв’язків з громадськістю
Вікторії Левчук
Тел.: +38 (0362) 64-39-02
Моб.:+38 (067) 313-23-02
e-mail: press@rvgas.com.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору