Рівне:

Створення та просування сайтів

Чи комфортно жінкам у політиці? ОН ЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Головна 18-лют, 2014, 15:549 prov 886
У Рівному пройдуть заходи по розширенню жіночого політичного представництва
В рамках проекту «Розбудова стратегії участі жінок на місцевих виборах» за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив у Рівному проводяться 2-денні заходи:

1) круглий стіл «ЖІНКИ У ПОЛІТИЦІ: ШЛЯХИ, ПРОБЛЕМИ, УЧАСТЬ».

Мета заходу - презентувати аналітичне дослідження «Жінки у політиці України на місцевому рівні: шляхи, проблеми, участь» та окреслити шляхи по залученню жінок на місцевому рівні до політичної діяльності.

Учасниками круглого столу будуть: депутати рад різних рівнів, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, голови/члени обласних осередків політичних партій, громадські активістки, експерти, журналісти, науковці.

Дата проведення круглого столу : четвер, 20 лютого 2014 року ( 15.00 - 17.00)

Місце проведення : конференц-зал Рівненського будинку вчених

(м. Рівне, вул. С.Петлюри, 17, 2-й поверх )


Для перегляду он лайн натисніть ТУТ, введіть своє імя та натисніть кнопку "join"

Для перегляду з мобільного телефона чи планшета необхідно попередньо скачати мобільний додаток iWowWe в Google Play Store. Він працює на платформі Android з версією 4.0 і вище.



2) регіональна дискусійна зустріч у форматі «світове кафе» для жінок, які планують розпочати політичну кар’єру або для тих, хто вже включений у політичну діяльність й бажає посилити власні знання і навики. Під час цих зустрічей відбудеться презентація циклу фільмів «Жінки у політиці» : «З чого почати?», «Імідж жінки-політика», «Риторика і переговори», «Самореклама і ЗМІ», «Основні небезпеки жінок у політиці», «Тайм-менеджмент» , а також інтерактивне обговорення стратегії залучення жінок у політичну діяльність та знаходження шляхів активізації і підтримки жінок у місцевих виборах - 2015.

Всі учасники заходів зможуть отримати примірник книги «Жінки у політиці України на місцевому рівні: шляхи, проблеми, участь», а також комплект відеоматеріалів.

Дата проведення дискусії : п’ ятниця, 21 лютого 2014 року ( 11.00 - 14.00)

Місце проведення : ресторанний комплекс «Колиба» (вул. Д.Галицького, 16)

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами або електронною адресою:

Контактна особа : Лариса Гунько

тел. 23-34-57 e-mail : chayka@rivne.com; hunko62@mail.ru; centerchaika@gmail.com

моб. (096 126 52 58)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору