Рівне:

Створення та просування сайтів

АнтитілА продовжують тур Україною!

Рівненська область 05-бер, 2014, 19:559 prov 1 318
Гурт АнтитілА у складний для держави час, вирішив не зупиняти гастролі, а навпаки, до останньої можливої секунди вести творчу діяльність! Прийнято рішення кожен концерт на сході, півдні і півночі України супроводжувати прес-конференцією з метою донести головний меседж: "Україна - мирна держава, її народ – об’єднаний і толерантний, не залежно від мови і віросповідання!"
Також ми вирішили творчо посилити безпосередньо самі концерти. І тепер до нас в тур приєднується російськомовний гурт із Дніпропетровська "Масса причин". Аби ділом довести, що на одній сцені, як і в одній країні, спокійно і дружньо можуть творити люди з різною мовою спілкування та відмінними політичними поглядами.
Віримо, що в такий непростий час зможемо по максимуму виконати об’єднувальну і миротворчу функції, які, переконані, є обов’язковими для виконання усіма публічними людьми сьогодні!
Слава Україні!
Героям Слава!

Вже завтра, 6 березня АнтитілА відіграють концерт у рамках туру «Над полюсами» у місті Рівне, в МПК «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6). Початок концерту о 19:00.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору