Рівне:

Створення та просування сайтів

Командувач військ ОК "Північ" подякував фермерам Рівненщини за підтримку військовослужбовців Сил Збройних Сил України

Рівненська область / Актуально 21-кві, 2014, 12:519 prov 2 909
Цими днями на Рівненському загальновійськовому полігоні, відбувся прес-тур представників центральних, регіональних засобів масової інформації та представників громадськості Рівненщини.
Захід відбувся з метою демонстрації проведення бойових стрільб, практичних занять та тренажів підрозділів укомплектованих військовослужбовцями з резерву, показу організації взаємодії військовослужбовців Збройних Сил України з органами державної влади та місцевого самоврядування, представниками громадських організацій, меценатами, волонтерами.
Під час проведення бойових стрільб, практичних занять та тренажів гості не тільки отримали можливість переконатися у вправних діях захисників Вітчизни, а й самим потримати в руках бойову зброю та відчути себе військовослужбовцями. Також присутні ознайомились з місцями проживання та харчування особового складу.
Командувач військ ОК "Північ" подякував фермерам Рівненщини за підтримку військовослужбовців Сил Збройних Сил України

Під час прес-туру з журналістами, фермерами та головами селищних рад Рівненщини зустрівся командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Ігор Колесник, який виразив їм подяку та вручив грамоти за вагомий внесок у відновленні обороноздатності Збройних Сил України, сприянні наданні благодійної допомоги військовим частинам.
— Саме ви, незважаючи на реальні загрози життя і здоров’я, стали ініціаторами збору та доставки ста двадцяти п’яти тонн продуктів з Рівненщини на Кримський півострів, допомагаєте продуктами харчування військовим частинам Рівненського гарнізону, — зазначив генерал-лейтенант Ігор Колесник. — Відчуваючи підтримку з боку громади, війська й надалі демонструватимуть незламність духу, силу волі, вірність Присязі та патріотизм.
У відповідь голова Рівненської обласної асоціації фермерів та приватних землевласників Дмитро Українець зазначив, що він переконаний побаченим, і українському народові є на кого розраховувати.
— Впевненістю та наполегливістю дій у виконанні визначених завдань військові демонструють готовність до захисту своєї Вітчизни, — запевнив Дмитро Українець, і додав, що фермери й надалі підтримуватимуть українську армію, а якщо стане за потрібне, то і самі зі зброєю в руках захищатимуть Батьківщину.

Прес-центр управління ОК "Північ"
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору