Рівне:

Створення та просування сайтів

Благодійний фонд Фурсіна

Суспільство 06-чер, 2014, 15:149 prov 1 579
Сьогодні хотілося б розповісти про дуже популярний сайті, який останнім часом все частіше відвідуєть користувачі інтернету. У наш розвинений час дуже важливо у всіх важких ситуаціях залишатися людиною і не забувати про благодійність, якщо ви маєте таку можливість. Усіх грошей в світі не заробиш, а на себе витратити тим більше не зможеш. Саме так думають стосовно благодійного фонду Іван Фурсін. Скромний чоловік, який готовий допомагати всім, хто потребує допомоги від його фонду.
Сьогодні багато людей звертаються до благодійних фондів, перераховують їм свої кошти, щоб надалі вони віддали їх нужденним. Як правило, мета благодійного фонду полягає в тому, щоб підтримувати тих, хто стрімко розвивається в якійсь сфері або тих, хто сильно потребує. Це дві мети благодійного фонду, ну а головне завдання полягає в тому, щоб нести людям радість і добро. Саме цими справами займається благодійний Fond Fursina. На даному сайті вказана основна інформація про фонд, а також всі новини про те, кому була надана допомога. Іван Фурсін, який є засновником фонду, людина з добрим серцем, особисто виїжджає на різні заходи, спілкуючись з тими, хто потребує допомоги. Благодійний фонд направляє гроші тим, хто цього потребує, наприклад, часто вкладаються гроші в розвиток підліткового спорту. Звичайно ж, все це приваблює молодь, адже якщо є хороші умови займатися спортом, то всі йдуть до зали. А такі гарні умови як раз створюються на гроші, перераховані з фонду Фурсіна.
На сайті ви зможете ознайомитися з усією документацією, що стосується фонду та його справ, а також дізнатися наші банківські реквізити і багато іншого. У розділі напрямки роботи, зазначені основні напрямки, за якими працює благодійний фонд. На сайті постійно викладаються новини на головній сторінці. Всі ці новини ознайомлять вас з діями фонду Фурсіна. Фонд Фурсіна на сьогоднішній день є одним з найбільш прогресивних фондів, які розвиваються в Одесі. Вся Україна вдячна цьому фонду. Хоч і спонсорує він не так багато міст, але значна допомога помічається. Не залишатися осторонь, коли у вас є можливість допомогти, це завдання кожної людини, яка живе на цьому світі. Потрібно творити добро, тоді воно ж до вас повернеться.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору