Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 17-бер, 2005, 12:409 prov 1 226
Незаконні арсенали
Правоохоронці в будинку 57-річного Ігоря Г., котрий мешкає в місті Корець, знайшли та вилучили близько 90 патронів калібру 5,6 мм. А у 36-річного Сергія Ф., мешканця Володимирецького району правоохоронці вилучили саморобний пристрій для стрільби патронами 5,6 мм. Крім того, чоловік у своєму арсеналі мав ще й незареєстровану мисливську рушницю “ІЖ-18” 16-го калібру. Саме нею Сергій, зайшовши на подвір’я до 21-річної односельчанки, застрелив собаку, який був прив’язаний.

Викрав 5 люків
Мешканці вулиці Міцкевича та перехожі, мали нагоду “любуватися” дірками в асфальті. Справа в тому, що неповнолітній рівнянин із вулиці Міцкевича викрав 5 каналізаційних люків. А 28-річний мешканець Рокитнівщини у лісовому масиві Борівського лісництва Рокитнівського держлісгоспу незаконно зрубав 14 сосен, завдавши підприємству збитків більше як на 6 000 гривень.

Пограбував церкву
10 березня скоїв крадіжку з церкви в селі Батьків Радивилівського району, 45-річний Анатолій С., житель міста Радивилів. Він зірвав навісний замок і викрав із церкви срібну чашу, дарохранительницю (історичної цінності немає).
А ще цього ж дня з магазину в с. Болотківці Острозького району, 43-річний Володимир К., переломивши стіну, викрав товаро-матеріальні цінності на 600 гривень.

ДТП
Нещодавно, близько 20 години поблизу села Калинівка Корецького району, 40-річний киянин Дмитро О., керуючи автомобілем “Мерседес-Бенц”, на зустрічній смузі зіткнувся із автомобілем “Рено”, яким керував 45-річний лучанин Анатолій Ч.. Останній, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Опівночі в селі Колоденка Рівненського району, 22-річний місцевий мешканець їхав машиною “Мерседес-Бенц”. Він скоїв наїзд на 23-річного односельчанина, який лежав на проїзджій частині автодороги. Його із відкритою черепно-мозковою травмою, переломом стегна, загальними травмами тіла доставили в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України в Рівненській області підготувала Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору