Рівне:

Створення та просування сайтів

Четвертого разу не буде

Кримінал 17-бер, 2005, 12:429 prov 1 087
Цією справою займався старший слідчий прокуратури м. Рівне Михайло Мікула.

Останній злочин підозрюваного був скоєний напередодні Нового року. “ПГП” про цей випадок своїх читачів повідомляла в першому номері газети.

Тоді, чоловік зґвалтував студентку одного із ВНЗ Рівного.

Пізно ввечері Анна йшла до своєї подруги, разом мали готуватися до заняття. Дівчина проходила вулицею Степана Бандери, поблизу водоканалу. Аж раптом, наче з повітря, з’явився невідомий чоловік, який приклав лезо ножа до горла Анні і пригрозив: “Мовчи, бо вб’ю… ”

Зловмисник підійшов ззаду зовсім несподівано і скористався тим, що в той момент, на вулиці не було ні душі. Зробивши своє діло, він вихопив з її рук сумку. Понишпоривши у ній – забрав мобільний телефон.

Злочинця затримали вже наступного дня, коли він хотів збути крадений телефон своїй дівчині. Затриманий повністю визнав свою вину, після чого було порушено кримінальну справу.

Але зґвалтування студентки, як виявилося, не один його гріх. З’ясувалося – це ґвалтівник зі “стажем”. Адже, використовуючи ті самі методи і прийоми злочину – несподіваний напад із ножем, він ще до цього, зґвалтував двох жінок.

Перший випадок трапився в ранню пору, в районі гідропарку. Другий раз, Артем зробив своє “темне” діло там, де й востаннє, поблизу водоканалу на вулиці Степана Бандери, у пізній вечірній час. У двох випадках сексуальними розвагами він не обмежився, а відбирав ще цінні речі.

– Від злочинця будь-які пояснення отримати важко, – поділився інформацією старший слідчий.

– Він просто сказав, що бачив йде гарна дівчина, до того ще й одна. Не схотів упустити такого екстремального моменту.

З огляду на солідний перелік кримінальних статтей, чоловікові буде непереливки. Судове засідання відбудеться незабаром . Про його хід редакція, по можливості, повідомлятиме в наступних номерах газети.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору