Рівне:

Створення та просування сайтів

АнтитілА та літні українські фестивальні виступи

Культура / Львівська область 04-лип, 2014, 12:379 prov 1 083
Незважаючи на складне суспільно-політичне життя, музичне літо в Україні, за доброю традицією останніх років, наповнено багатьма цікавими фестивалями. АнтитілА зіграють цього року на деяких з них.
Наприкінці першого місяця літа, 29 червня АнтитілА своїм виступом поставили фінальну крапку дводенного фестивалю «Раковець Фест», що проходив неподалік від Львову.
А вже під час найближчих вихідних, 5 липня АнтитілА завітають на Волинь, де у місті Ковелі матимуть виступ на фестивалі «Ковель Energy’2014», що буде проходити на стадіоні «Локомотив».
12 липня АнтитілА стануть хедлайнером другого дня фестивалю «Стопудівка -2014» і будуть радувати своїми піснями відвідувачів мистецького хутору Стопудівка у селі Ракове Дніпропетровської області.
Паралельно з виступами на літніх фестивалях АнтитілА посилено працюють над новою незвичною концертною програмою, яку мають на меті презентувати вже восени.
А тим часом, як і було обіцяно раніше, АнтитілА оприлюднили концерт-презентацію альбому «Над полюсами», що відбувся 29 листопада минулого року у Києві. Цей виступ став передвісником масштабного міжнародного туру «Над полюсами» у 2014 р. та заклав основу музичної програми туру. Якісна картинка та звук допоможуть всім прихильникам Антитіл згадати та відчути задоволення від живого виступу хлопців з максимально можливим ефектом присутності.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору