Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці викрили злочинну діяльність аптеки у Рівному

Рівненська область 24-вер, 2014, 09:149 pressa 569
Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області встановили, що фармацевт однієї з рівненських аптек без відповідних дозволів продає сильнодіючі препарати та лікарські засоби, які містять в собі наркотичні речовини, а також відпускає «небезпечні» ліки без рецептів. Про це повідомили з СЗГ УМВС в Рівненській області.
В ході проведення санкціонованого обшуку, правоохоронці виявили та вилучили близько однієї тисячі доз підоблікових сильнодіючих лікарських засобів, які за цінами чорного ринку складають загальну собівартість близько 15 тисяч гривень. Також ВБНОНівці виявили 25 фальшивих рецептів на відпуск сильнодіючих препаратів та журнал обігу сильнодіючих препаратів де їх відпуск впродовж останніх місяців не зазначався. Окрім цього вилучено грошові кошти в сумі 756 гривень, що зберігались поза касою.
— Дану подію зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області Ігор Крутій. — Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 321 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).
(За матеріалами ВБНОН УМВС)
України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору