Рівне:

Створення та просування сайтів

Поцілувати незнайомку за 20 хвилин

Україна і світ 24-бер, 2005, 13:189 prov 2 110
Автор проекту, головний продюсер компанії “Taran Productіon” Дмитро Таран повідомив, що цей фільм стане першою українською романтичною молодіжною комедією.

За сюжетом головний герой – Влад, художник і карикатурист – свого часу навчався у військовому училищі на факультеті розвідки і пройшов там спецкурс з вербування і маніпуляції людьми, що включав лабораторну роботу “Поцілувати дівчину за 20 хвилин”.

За словами Дмитра Тарана, прототипом навчального закладу стало реальне київське училище, нині розформоване, а сам він також колись проходив подібний курс.

Через десять років герой фільму у Києві знайомитися з дівчиною – журналісткою, яка теж прекрасно вміє маніпулювати людьми. Між ними зароджується кохання, що й стає основою сюжету фільму.

У головних ролях знімаються актори Нового театру на Печерську Олена Лазович і Влад Мамчур, а також акторка театру і кіно Олена Гулякова, акторка Театру юного глядача Людмила Загорська й інші актори київських театрів.

Музичний супровід фільму буде україномовним – буде використана музика гурту “BumBox”, але у самому фільмі герої розмовляють російською мовою. За словами Тарана “усі значимі, усі пізнавані місця в Києві будуть засвічені”, хоча стратегічно фільм буде створюватися з таким розрахунком, щоб не лише українці, але й росіяни побачили в героях своїх співвітчизників.

У фільмі буде використано багато флеш-анімації: час від часу герої, з яким спілкується Влад, будуть показані з погляду його бачення як карикатуриста – у вигляді шаржів, які ожили.

Тривалість фільму для DVD-формату становитиме дві серії по 52 хвилини, телевізійна версія буде трисерійною. Незважаючи на велику тривалість фільму, на його зйомки виділено лише 17 днів, і вже в травні фільм можна буде придбати на відеокасеті або DVD-диску.

Прем’єра фільму на одному з національних телеканалів запланована на осінь 2005 року.

За словами Олени Лазович, зйомки проходять у шаленому ритмі, а Влад Мамчур відзначив, що в нього тепер дуже мало часу на сон, але водночас обидва актора погодилися, що проект дуже цікавий і їм подобається його динамічність.

За словами Дмитра Тарана, це малобюджетний фільм, розрахований і на український, і на російський ринок, “який буде зроблено дуже якісно і дуже швидко”. Дмитро Таран не назвав суми бюджету фільму, але дав зрозуміти, що він становитиме менше 100 тис. доларів.

Фільм стане легендою для телешоу, учасники якого, пройшовши відбірковий тур і попередній інструктаж, повинні будуть за 20 хвилин дізнатися ім’я абсолютно незнайомої дівчини, номер її мобільного телефону і домогтися поцілунку в губи за повної згоди і бажання дівчини. Увесь процес гри буде зніматися прихованими камерами.

“Гравець повинен повною мірою виявити інтелект, чарівність, відкритість, гумор і позитивну енергетику, – відзначається в прес-релізі. – Ведучі і психологи пильно стежитимуть за тим, щоб у гру не не потрапила вульгарність”. Шоу також з’явитися на українських телеканалах восени 2005 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору