Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині триває підготовка рот охорони та загонів оборони

Рівненська область 21-жов, 2014, 13:459 pressa 954

На базі Рівненського обласного комісаріату завершився комплекс занять з керівним складом районних військових комісаріатів, рот охорони та загонів оборони з підготовки особового складу.
Учасники заходу розглянули та опанували організацію руху опору, ведення партизанської війни, несення служби на блокпостах і спостережних постах, супроводження колон.
Також, офіцери і військовослужбовці військової служби за контрактом практично відпрацювали тактику дій на полі бою в одиночному порядку, парному і в групах. А по завершенні заходу учасники виконали вправи навчальних стрільб із стрілецької зброї з різних позицій.
- Під час занять ми врахували та застосовували досвід бійців Антитерористичної операції і навчаємо особовий склад відповідно до цього, - зазначив керівник занять майор Олександр Гурко. – Ми акумулювали кращі відомі нам практики, залучили викладачів кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства та природокористування аби дати людям ті теоретичні знання і практичні навички, які знадобляться під час застосування за призначенням.
Планується, що військовослужбовці, які пройшли підготовку, приступлять до проведення занять з ротами охорони та загонами оборони за відповідною програмою у всіх районах області.
- Усю свою діяльність ми вибудовуємо у відповідності до реалізації мирного плану Президента України. Ми очікуємо, що підготовка рот охорони та загонів оборони дозволить не лише підвищити обороноздатність Рівненської області, важливих об’єктів та цивільного населення, а й сприятиме популяризації військової служби і патріотичному вихованню молоді у майбутньому, - підсумував тимчасово-виконуючий обов’язки військового комісара Рівненського обласного військового комісаріату полковник Андрій Пінчук.

Майор Олександр Гайн, Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м.Львів)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору