Рівне:

Створення та просування сайтів

Перша в Україні освітня програма розвитку підприємницьких можливостей для жінок стартує в листопаді 2014!

Суспільство 30-жов, 2014, 10:289 prov 758
14 листопада 2014 року Київська Школа Економіки (KSE) та Агро-Львів запускають безкоштовну модульну навчальну програму розвитку підприємницьких можливостей для жінок - «Агроледі».
Досить часто підприємництво в Україні розвивається стихійно, несистемно: підприємцям бракує не лише знань законодавства, фінансів, менеджменту, але й навиків забезпечення особистої ефективності. Програма «Агроледі» спрямована на об’єднання жінок з підприємницьким досвідом в аграрному секторі і створення для них навчально-розвиваючого середовища, яке сприятиме їх особистому зростанню, професійному розвитку, обміну досвідом та налагодженню мережі ділових контактів.
Програми «Агроледі» дозволить жінкам отримати інструменти для особистого самовдосконалення та навики для ефективного управління власною справою. Програма орієнтована на жінок у віці 20-50 років, які мають досвід ведення бізнесу (не менше 1 року) у агросфері.
Для реалізації Програми будуть залучені бізнес-професори KSE, фахівці, які займають провідні позиції в великих національних і міжнародних компаніях, володіють знаннями з питань ведення бізнесу в Україні та за кордоном.
Участь у програмі безкоштовна! Учасниці навчання відбираються на конкурсних засадах експертною радою представників Київською школи економіки та Агро-Львів.

«Агроледі» - це перший в Україні ґрунтовний курс, який дозволяє не просто отримати знання, але й набути важливих особистих та ділових компетенцій, необхідних учасницям для вироблення системного підходу до управління власною справою. Створення спільноти жінок-лідерів матиме також синергетичний ефект – учасниці зможуть започаткувати спільні ініціативи та розпочати нові проекти, що позитивно вплине як на бізнес учасниць, так і на регіональне бізнес середовище загалом та стане потужним вкладом в зміцнення аграрної сфери України – найпотужнішого потенціалу.



Довідка:
Агро-Львів – це чотирирічна програма, за фінансової підтримки програми добросусідства Данії, спрямована на збільшення доданої вартості в ланцюгах постачання від виробника до споживача в молочному та фруктово-овочевому секторах, яка тісно співпрацює з програмою мікрокредитування в Україні.
Основною метою програми Агро-Львів є допомога господарствам (у першу чергу, мікро малим та середнім господарствам), кооперативам та громадам у збільшенні доданої вартості продукції через більш ефективну та стабільну співпрацю з переробними підприємствами, оптовими ринками та іншими учасниками ланцюгів постачання.

Київська Школа Економіки (KSE) – це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня. Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах. KSE провадить свою освітню діяльність за підтримки Уряду Швеції.

Київська Школа Економіки реалізувала уже понад 25 навчальних та дослідницьких проектів на запит вітчизняних і міжнародних урядових та громадських організацій. Школа має досвід співпраці з ООН, Міжнародною організацією праці, Світовим Банком, Глобальною Мережею розвитку (Global Development Network), International Foundation for Science, українським урядом та ін. За підтримки Посольства Сполучених Штатів в Україні Київською Школою Економіки реалізовано навчальну програму для підвищення економічної грамотності журналістів.

У діяльності Школи гармонійно поєднані економічна освіта та освітні послуги для бізнесу. KSE має значний досвід у реалізації коротко- та середньострокових навчальних програм, спрямованих на розвиток лідерських та управлінських якостей, підвищення професійної майстерності у сфері фінансів, маркетингу та HR
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору