Рівне:

Створення та просування сайтів

Контрабанда не вдалася

Кримінал 24-бер, 2005, 13:259 prov 1 546
Минуле транспортного засобу ще достеменно не відоме, але вже зараз можна сказати, що авто як “летючий голандець”, успішно оминуло декілька кордонів. Транзитом перетнуло територію сусідньої Білорусі, де щезло, і з’явилося тільки в МРЕВ ДАІ м. Рівного для реєстрації. Про це повідомили у ЦЗГ УМВС України в Рівненській області.

Під час проведення оперативних заходів було встановлено, що в журналах обліку транспортних засобів митних постів, не було відповідних документів, щодо перетину митного кордону України цим авто.

Начальник УМВС України в Рівненській області Григорій Зарічнюк зазначив: “Подальша “доля” автомобіля буде вирішена згідно з чинним законодавством. А зараз, ми спільно з митниками будемо перевіряти на причетність працівників митної служби до незаконного ввезення авто на територію України та проводити заходи щодо викриття злочинців.”

Зараз автомобіль перебуває під охороною на території ВДАІ м. Рівного.

За фактом контрабанди транспортного засобу порушено кримінальну справу за частиною першою статті 201 Кримінального кодексу України.

“Форд – Екскурсіон” – задоволення не з дешевих. Вартість затриманого автомобіля становить майже 200 тисяч гривень, згідно з експертним дослідженням. Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину. Ділки здійснили незаконне переміщення транспортного засобу через кордон України, чим завдали державі збитків на 50 тисяч доларів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору