Рівне:

Створення та просування сайтів

Тиждень професій сільськогосподарської галузі

Рівненська область 10-лис, 2014, 13:299 pressa 724
розпочався сьогодні у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. У його програмі – конкурси професійної майстерності серед слухачів та майстрів виробничого навчання, семінар-презентація для роботодавців, день відкритих дверей для фермерських родин, екскурсії слухачів на підприємства агропромислового комплексу, майстер-класи та виставки навчальної літератури.
Основною навчальною базою, де слухачі опановують професії сільськогосподарського профілю, є Олександрійське навчальне відділення. Для забезпечення навчального процесу тут створено 12 навчальних кабінетів, 2 лабораторії та 12 майстерень, парк сільськогосподарської техніки, легкових та вантажних автомобілів, обладнано теплицю, пасіку, функціонує навчальне господарство, яке співпрацює з Інститутом сільського господарства Західного Полісся Національної академії аграрних наук України.
Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості у тісній взаємодії з центрами зайнятості співпрацює з багатьма агроформуваннями Рівненщини та сусідніх областей, навчаючи на їхнє замовлення робітників фермерського господарства, трактористів-машиністів, водіїв автотранспортних засобів, слюсарів з ремонту автомобілів, рихтувальників, слюсарів-ремонтників та інших кваліфікованих робітників.
Метою заходів Тижня є презентація роботодавцям можливостей підготовки кваліфікованих працівників, розширення співпраці, вдосконалення навчального процесу та впровадження сучасних виробничих і навчальних технологій з аграрної галузі, підвищення престижу професій сільського господарства.
Більше інформації про заходи Тижня професій сільськогосподарської галузі у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на сайті www.rcpto.org.ua або за телефонами (0362)68-37-95, 27-30-40, 27-30-41.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору