Рівне:

Створення та просування сайтів

Три авто зіткнулися

Кримінал 24-бер, 2005, 13:289 prov 1 319
26-річний Володимир, який рухався з вулиці Грушевського у напрямку автовокзалу, не врахував дорожньої обстановки, і не надав дорогу автомобілю “Хюндай”, за кермом якого знаходився 27-річний рівнянин Віталій. Це авто рухалося у зустрічному напрямку з вулиці Відінської, прямуюючи на Грушевського.

Водій “Форда” не справився із керуванням та зіткнувся із “Хюндай”. Але на цьому пригода не скінчилася. Від такого удару із “Хюндаєм”, “Форд” віднесло на зупинку “Обласна друкарня”. Там він “поцілувався” із маршруткою марки “Мерседес”, що стояла на зупинці. На щастя, ніхто із пасажирів, які перебували у салоні маршрутки, не постраж-дав. А ось водія Форда госпіталізували із черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями у нейрохірургію міської лікарні.

Шановні учасники дорожнього руху! Незабаром розпочнеться весна і автодорогами краю пересуватися буде набагато безпечніше. Але не забувайте про дотримання швид-кісних режимів та правил маневрування, адже через це водії найчастіше потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди. А пішоходам варто дотримуватися особистої безпеки на дорозі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору