Рівне:

Створення та просування сайтів

У ножовому пораненні «винна» оковита

Рівненська область 08-гру, 2014, 19:069 pressa 825
Днями до чергової частини Костопільського РВ УМВС надійшло повідомлення від фельдшера станції швидкої медичної допомоги про те, що в приймальне відділення ЦРЛ з ножовим пораненням передньої черевної стінки доставлений 52-річний Анатолій, житель с. Моквин Костопільського району.
У ході встановлення обставин цієї події працівники міліції, як повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Олег Твардовський, встановили, що потерпілий Анатолій прийшов у гості до свого знайомого 49-річного Володимира, з яким розпивали спиртні напої. Після чергової порції оковитої чоловіки вийшли до веранди. За цигаркою чоловіки розмовляли. Втім, така дружба сина 76-річному Івану була не до вподоби. Вийшовши на веранду, батько Володимира ножем наніс Анатолію один удар в область живота. В результаті потерпілий госпіталізований у Костопільську ЦРЛ.
Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, проводиться досудове слідство даної події. Про це повідомила Тетяна Корольчук з Костопільського РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору