Рівне:

Створення та просування сайтів

В зону АТО Рівненщина відправила утеплені контейнери для проживання бійців

Рівненська область 09-гру, 2014, 18:579 pressa 744
В зону проведення антитерористичної операції відправлено першу партію переобладнаних морських контейнерів для проживання особового складу. Таке рішення було прийнято командування оперативного командування «Північ» зважаючи на складну обстановку та важкі погодні умови, в яких підлеглим доводиться виконувати бойові завдання на Сході України.
Саме тому спільно з волонтерами, місцевими активістами та колективами підприємств, в край короткі терміни, було проведено великий об’єм робіт з переобладнання морських контейнерів на військові «криївки».
«Такий подарунок для бійців АТО є просто безцінним. Із середини приміщення оздоблені деревиною, тут встановлено місця для відпочинку, електропроводку, а для підтримання постійної температури всередині встановили пічки-буржуйки на твердому і рідкому паливі», - зазначив заступник командувача військ ОК «Північ» Анатолій Вербицький.
Всього для військових частин та підрозділів оперативного командування «Північ», які виконують завдання на сході України, планується переобладнати близько 20 таких контейнерів.
За матеріалами прес-центру управління ОК «Північ».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору