Рівне:

Створення та просування сайтів

Згуладзе пообіцяла замінити більшу частину міліціонерів і підвищити зарплату

Україна 25-гру, 2014, 14:049 prov 724
Міністерство втратить більшу частину правоохоронців і набере нових за новими критеріями.
У Міністерстві внутрішніх справ з нового року буде змінено принцип відбору кадрів. Про це на прес-конференції повідомила перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, говорячи про подробиці реформи правоохоронної системи.
«Ми будемо міняти принцип відбору. Вже з січня 2015 почнеться набір за новими принципу. Ми будемо міняти принципи навчання, міняти тих, хто навчає. Дуже важливо, щоб той хто вчить – вірив у те, чому вчить. Ми почнемо з Києва», - заявила вона.
За словами Згуладзе, міністерство втратить більшу частину правоохоронців і набере нових за новими критеріями. «Від 18 до 35 років. Відібрані кандидати підуть в нові училища. Їх закінчать близько 50%. Решта будуть працювати по-новому. І з гарантовано підвищеної зарплатою », - сказала перший заступник міністра.
«Пріоритетом для нас буде боротьба з системною корупцією. З дублюванням функцій всередині МВС. Детальний план з реформування ДАІ буде представлений в середині січня. ДАІ та патрульна поліція будуть об'єднані в одну систему. Буде змінена система адміністративних послуг. Мета – технологіями та нормативною базою мінімізувати корупційні умови», – заявила вона.
Згуладзе уточнила, що іноземна донорська підтримка почнеться після того, як Україна продемонструє реформи в поліції.
Також вона закликала громадські організації та активістів підключатися до процесу реформування МВС.
«Ми не повинні замикатися в нашому маленькому колу. Нам потрібні ідеї суспільства. Повинен бути постійний імпульс від населення – йдемо ми правильною дорогою чи ні?», – заявила Згуладзе.
tyzhden.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору