Рівне:

Створення та просування сайтів

В Острозі відзначили 1020 річницю хрещення Русі

Останні новини 12-травня, 2008, 18:069 prov 1 413
У Національному університеті «Острозька академія» з ініціативи професора, доктора педагогічних наук Василя Жуковського відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Виховання молоді на християнських моральних цінностях», присвячена 1020 річниці хрещення Київської Русі.
У конференції взяли участь не тільки представники Рівненщини, а й гості з Києва, Житомира, Івано-Франківська, Нетішина. Учасники виступали з доповідями, які стосувалися історії християнства, актуальності викладання християнської етики, богословських та психолого-педагогічних аспектів викладання цього предмету. Почесними гостями конференції були доктор філософії, богослов’я та мистецтвознавства, професор Київської Богословської Православної академії УПЦ-КП Дмитро Степовик та доктор філософії, директор Інституту розвитку християнського лідерства Пол Шотсбергер.
У перерві між доповідями учасники мали змогу прослухати виступи хору студентсько-викладацького храму та дитячого хору «Перлина». Під час конференції відбувалися також майстер-класи з християнської етики.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору