Рівне:

Створення та просування сайтів

Особливості сучасних систем відеоспостереження

Вільна 28-лют, 2015, 09:549 prov 1 453
Сьогодні системи відеоспостереження є найважливішим елементом персональної безпеки, а також захисту будь-якого цінного майна від злому або крадіжки. За статистикою, більше 25% квартир постраждали від спроби злому за 2014 рік. З них в 10% були здійснені крадіжки майна, у тому числі грошей і коштовностей.
Уникнути таких неприємних ситуацій ї можна за допомогою сучасних інструментів охорони та безпеки. Так, новітні системи відеоспостереження стають все більш затребуваними в світі, де кількість зловмисників збільшується щодня і все краще діють професійні грабіжники. Системи охоронної безпеки найбільш розвинені в Америці, Китаї, Японії, в Германії, і вже зараз активно поширюються в країнах Східної Європи. Безліч різних виробників охоронного обладнання предстаивлені і в нашій країні. Це дозволяє нам отримати якісне обладнання для захисту майна і нерухомості, а також відстежити новинки в світі охоронних технологій і відеоспостереження.
Що ж нового в технологіях систем охорони та безпеки з'явилося останнім часом? У першу чергу, варто відзначити, що найпопулярнішими пристроями охорони все ж є системи відеоспостереження і камери стеження. Це універсальні пристрої, за допомогою яких можна спостерігати за певною зоною на вулиці або в приміщенні, фіксувати всі події та передавати інформацію у вигляді відео сигналу на будь-який мобільний пристрій чи комп'ютер.
Все популярнішими стають високоякісні мегапіксельні камери спостереження. Так, завдяки мегапіксельному зображенню за останні кілька років якість передачі зображень помітно покращилася, відеопристрої стали знімати професійне відео, записувати і зберігати архіви, які можна переглядати в будь-який зручний час у хорошому дозволі.
Появу хмарних технологій в мережі інтернет можна вважати другим важливим фактором прогресу інновацій у сфері охоронних систем. Так, завдяки розвитку хмарних сервісів, інформацію з камер тепер не потрібно переносити на змінніі диски, флешки або інші пристрої. Можна запрограмувати автоматичну передачу даних на спеціальну хмару в мережу Інтернет, переглядати інформацію звідти, робити архів і так далі. Важливо також сказати, що переглядати файли можна в будь-якому зручному місці. Головне - це наявність стабільного сигналу підключення до інтернету.
Більшість сучасних пристроїв відеореєстрації в системах стеження вже мають вбудований функціонал для хмарного сервера. Так купуючи навіть найпростіший готовий комплект відеоспостереження для квартири або будинку, ви вже зможете самостійно налаштувати перегляд відео з камер на своєму телефоні, планшеті або ноутбуці віддалено.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору