Рівне:

Створення та просування сайтів

Екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим

Україна 28-лют, 2015, 10:589 prov 943
Екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим, він випав з 17 поверху.
Цю інформацію Українській правді підтвердив депутат, радник голови МВС Антон Геращенко.
"Інформація про смерть Чечетова – правда. Це було самогубство", - сказав Геращенко.
Геращенко у своєму Facebook також зазначив, що Чечетов вночі викинувся з вікна власної квартири з 17 поверху будинку за адресою Вул. Мішуги, 2. "У Чечетова на Мішуги, 2 була двоповерхова квартира", - повідомив він.
"Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1: 30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і капці чоловіка", - повідомив він.
"Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014", - написав Геращенко.
Також Геращенко навів приблизний зміст передсмертної записки, яку залишив Чечетов:
"Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Спасибі всім за підтримку".
За словами Геращенка, "за фактом смерті Михайла Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу - умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того щоб перевірити всі можливі версії".
"Судячи зі свідчень дружини Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або по телефону, особи проти яких він міг дати свідчення ", - додав Геращенко.
Інформацію також підтвердили в прес-службі ГУ МВС України в Києві. За інформацією міліції, Чечетов покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна своєї квартири в Києві за вул.Мішуги, передає Інтерфакс-Україна.
"О 2:00 дружина виявила світло в кабінеті квартири і записку на столі. Він стрибнув з 17-го поверху своєї квартири", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ГУ МВС України в Києві.
Як відомо, Чечетов носив електронний браслет, бо був відпущений під заставу в розмірі 5 млн гривень.
Як повідомлялося, 21 лютого Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для Чечетова й призначив заставу 5 млн гривень.
20 лютого Генпрокуратура повідомила Чечетову про підозру в сприянні прийняттю "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.
Він підозрюється в тому, що як член рахункової комісії підписав протокол про голосування з недостовірними даними.
Напередодні, 27 лютого, Генпрокурор Шокін сказав, що Чечетову незабаром можуть висунути додаткові звинувачення. За деякою іномарцію, справи могли стосуватися часів його керівництва Фондом держмайна.
Раніше 27 серпня 2014 року екс-главу Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко знайшли мертвою в своєму будинку в селі Чайки.
У 2005 році Чечетов являвся з повинною за період, коли був головою Фонду держмайна.

Українська правда
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору