Рівне:

Створення та просування сайтів

Каспаров пояснив справжню мету агресії Путіна

Україна і світ 06-бер, 2015, 13:159 prov 870
За словами російського опозиціонера, якщо Захід продовжить домовлятися з Путіним, він може дійти до Берліна.
Президент Росії Володимир Путін прагне розвалити Україну і зруйнувати систему міжнародної безпеки.
Про це заявив російський опозиціонер і екс-чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров, пише "Фокус".
"Я побачив недавно дуже хороший коментар, по-моєму, у поляків: ще п'ять-шість таких перемир'їв - і Путін дійде до Берліна. Захід намагається відкупитися, не розуміючи, що там немає предмету переговорів. Вони намагаються, як Чемберлен, відкуповуватися територією іншої країни, але питання в тому, що території, які отримав сьогодні Путін - Крим, Донбас, не є для нього самоціллю. Його мета сьогодні абсолютно очевидна: розвалити Україну як незалежну державу і створити абсолютно нестерпну обстановку в Європі, де НАТО і ЄС перестануть грати притаманну їм роль", - наголосив Каспаров.
За його словами, Путін переводить гру в інший режим, і це для нього питання виживання.
"Чи піде він завтра штурмувати Маріуполь, або почне провокації в Харкові? Це питання часу, куди він рушить далі. Путін може несподівано перейти на Естонію, але цілком очевидно, що питання, як він каже, розширення російського світу, а насправді питання тотального руйнування системи міжнародної безпеки є для нього пріоритетом", - зазначив російський опозиціонер.
Каспаров пояснив, що наразі "йдеться про тотальну руйнацію системи континентальної безпеки, яка створювалася в 1945 році і послужила основою для світової системи безпеки".
Водночас він запевнив, що Путіна необхідно зупинити, адже "диктатори самі не зупиняються".
"І поки він не буде зупинений, сам не зупиниться. Я з огидою читаю західних політиків, які бояться відправити якусь зброю в Україні. Держави, які змушували Україну відмовитися від ядерної зброї в 1994 році, сьогодні ніяк не можуть зважитися продати їй протитанкову зброю. Це ганьба", - додав Каспаров.
Нагадаємо, раніше екс-чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров розповів, що російська влада дала сигнал, що просто усуватиме опозиціонерів Путіна.

ТСН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору