Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські митники попередили незаконну торгівлю цигарками

Рівненська область 12-бер, 2015, 12:259 prov 1 090
Оперативні працівники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Рівненської митниці ДФС, під час проведення спеціальних заходів, 10 березня, виявили 150 пачок цигарок іноземного виробництва «EM@IL», «VALI», «НАША МАРКА», «DERBI» без акцизних марок.
Громадянин, який торгував цигарками на ринку, не зміг пояснити їхнього походження, що свідчить про те, що тютюнові вироби були ввезені на митну територію України поза митним контролем (або з приховуванням від нього). За його версією, він придбав цигарки на ринку в м. Ковель для подальшого перепродажу. Але Митний Кодекс України передбачає відповідальність не тільки за переміщення товарів та транспортних засобів поза митним контролем, а й за зберігання, придбання та перевезення таких предметів. Відповідно до статті 484, розмір штрафу - 100% вартості товарів або їх конфіскація.
Тому митники цигарки конфіскували, а дану справу передали до суду. Шановні громадяни! Нагадаємо, що незнання закону не звільняє від відповідальності. Тому будьте пильні, вивчайте закони, або звертайтеся за консультаціями до фахівців митниці.
За матеріалами Рівненської митниці ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору