Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибір металопластикових вікон

Общая 11-кві, 2015, 13:219 prov 813
Металопластикові вікна представлені на українському ринку різними марками та виробниками ПВХ-профілів здаються однаковими при побіжному погляді. Металопластикові вікна (Чернівці сьогодні виробляє велику кількість вікон) мають відмінні один від одного характеристики і техніко-фізичні показники, обумовлені їх будовою, складом, якістю сировини і збірки.
Металопластикові вікна, вибір відповідних вікон, їх монтаж - досить складний процес, а вартість будівельних робіт, які необхідно провести у зв’язку з встановленням вікон, досить висока.
Обираючи металопластикові вікна варто звернути увагу на кілька основних критеріїв, які суттєво впливають на якість і надійність вікна:

ПВХ-профіль вікна;
склопакет;
фурнітура вікна;
гарантійні зобов'язання компанії.

Металопластикові вікна виготовляють з ПВХ-профілю, від якості якого значною мірою і залежить якість вікна. Високі якісні і теплоізоляційні властивості ПВХ-профілю забезпечують кілька факторів:
кількість камер: чим більше камер в ПВХ-профілі, тим краще він зберігає тепло (для кліматичних умов України оптимальною є трикамерна система, вікна ПВХ з двокамерним ПВХ-профілем можуть застосовуватися тільки в нежитлових приміщеннях);
якість сировини і хороша рецептура: до складу ПВХ-профілю входить більше десятка компонентів, що забезпечують стабільні характеристики і відповідність нормам екологічної безпеки, ГОСТу і СНІПа для житлових приміщень (перевіряйте наявність відповідних сертифікатів при виборі вікна);
товщина зовнішніх стінок ПВХ-профілю вікна для житлових приміщень повинна бути не менше 3,0 ± 0,2 мм.
Далеко не завжди варто переплачувати за ПВХ-профіль, але і намагатися заощадити на ньому теж не варто.
Металопластикові вікна на 80% складаються з склопакета, тому вікна з невідповідним склопакетом не зможуть забезпечити тишу і комфорт у вашому домі. Характеристики склопакета залежать від наступних факторів:
кількість стекол в склопакеті вікна (тепло- і звукоізоляція вікна значно залежать від кількості стекол);
вид скла в склопакеті (енергозберігаюче скло з низькоемісійним покриттям зберігає тепло в приміщенні, загартоване має підвищену міцність до ударів і перепадів температури, армоване скло має пожежостійкими властивостями і т.д.);
герметичність склопакета, що забезпечується якісними герметиками і ущільнювачами.
Металопластикові вікна Чернівці завжди оснащують необхідною фурнітурою. Від цього залежить зручність і надійність їх функціонування. Зручність і технічні характеристики, що дозволяють фурнітурі проводити всі необхідні для Вас функції (відкривання, замикання, відкидання, мікропровітрювання, захист від злому і т.д.) – це те, на що треба звернути особливу увагу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору