Рівне:

Створення та просування сайтів

Слідчі фіскальної служби Рівненщини викрили незаконне заявлення до відшкодування ПДВ майже на 4 млн. грн.

Рівненська область 15-кві, 2015, 17:329 prov 1 052
«У січні-березні цього року слідчими фіскальної служби Рівненщини, за матеріалами оперативних підрозділів, відкрито 18 кримінальних проваджень, в тому числі 8 про ухилення від сплати податків»,- зазначає в.о. начальника оперативного управління Сергій Мацько.
Під час проведення заходів протидії схемам ухилення від сплати ПДВ, викрито 2 факти незаконного заявлення до відшкодування з бюджету цього податку на суму 3,97 млн. грн.
З метою протидії незаконному обігу підакцизних товарів, порушено 4 кримінальні провадження за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та 1 кримінальне провадження за ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів». По цих кримінальних справах вилучено підакцизних товарів на 887 тис. грн.
У сфері зовнішньоекономічної діяльності викрито 2 кримінальні правопорушення, зокрема заниження митної вартості імпортованої продукції з метою зменшення митних платежів.
В галузі державних закупівель також виявлено 2 кримінальні правопорушення за ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та 1 кримінальне правопорушення за ст. 212 КК України «Ухилення від сплати податків».
Ще 2 кримінальні правопорушення викрито за ст. 172 КК України «Грубе порушення законодавства про працю», та встановлено факти використання найманої праці без укладення договору та оформлення офіційних трудових відносин з 25 працівниками.

ГУ ДФС у Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору