Рівне:

Створення та просування сайтів

Хотіли спалити сільраду?

Кримінал 31-бер, 2005, 17:209 prov 1 300
Першим почав бити на сполох мешканець будинку, що проживає по сусідству із сільською радою. Про це повідомила старший інспектор центру пропаганди головного управління МНС України в Рівненській області Ірина Тарасюк.

– Побачивши у вікнах будівлі вогонь, чоловік та кілька його односельчан намагалися самотужки погасити загорання, але пожежа вже набувала серйозного розмаху. Близько сьомої ранку зателефонували у Службу порятунку Дубенського райвідділу МНС.

Щоб врятувати народне добро, зокрема, документацію цієї важливої установи, працювали два пожежних караули. Окрім того, допомогу надавали мешканці села та працівники сільради, котрі збіглися на тривогу. Згодом, координацію дій вогнеборців взяв на себе заступник начальника обласного головного управління МНС Сергій Соломчук, який прибув у складі оперативно-координаційного центру з Рівного. Боротьба з пожежею тривала понад сім годин, та врешті-решт її вдалося подолати.

Пожива для вогню у стінах будівлі була хорошою, але він встиг пошкодити тільки кілька кабінетів Сільської ради та її покрівлю площею 12 квадратних метрів.

Наразі, слідчо-оперативні групи головного управління МНС та Дубенського райвідділу внутрішніх справ працюють над розслідуванням причини виникнення пожежі та встановленням завданих збитків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору