Рівне:

Створення та просування сайтів

Податкова міліція Рівненщини порушила понад 30 кримінальних справ

Рівненська область 04-чер, 2015, 13:529 prov 846
Як зазначив на брифінгу для представників ЗМІ перший заступник начальника ГУ ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко, з початку року працівниками слідчого управління фінансових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів відкрито 31 кримінальне провадження, в тому числі 12 - про ухилення від сплати податків.
За напрямком протидії незаконному обігу підакцизних товарів відкрито 6 кримінальних проваджень за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та 4 кримінальні провадження за ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів».
З незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 2,7 млн. грн., в тому числі 1,8 млн. грн. під час проведення операції «Акциз-2015», яка розпочалася у квітні.
Під час проведення заходів з протидії схемам ухилення від сплати ПДВ викрито 2 факти незаконного заявлення до відшкодування з бюджету ПДВ на суму 3,97 млн. грн. та факт незаконного відшкодування ПДВ на суму 384 тис. грн.
У сфері зовнішньоекономічної діяльності виявлено 3 кримінальні правопорушення та встановлено факти заниження вартості імпортованої продукції з метою зменшення митних платежів.
Ще викрито 4 кримінальні правопорушення за ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та 2 кримінальні правопорушення за ст. 212 КК України «Ухилення від сплати податків».
Податковою міліцією також виявлено 2 кримінальні правопорушення за ст. 172 КК України «Грубе порушення законодавства про працю» та встановлено факти використання у господарській діяльності найманої праці без укладення трудового договору і оформлення трудових відносин з 25 найманими працівниками.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору