Рівне:

Створення та просування сайтів

Операції «Акциз» та «Нафтопродукт»

Рівненська область 04-чер, 2015, 13:539 prov 1 049
«Серед резонансних фактів викритих у травні податковою міліцією Рівненщини можна назвати затримання вантажного автомобіля Мерседес, який перевозив понад півсотні 240 літрових бочок, наповнених 38% рідиною з характерним запахом спирту. Відтак, більше 12 тисяч літрів фальсифікованої горілки не дійде до неперебірливого «споживача»»,- зазначає перший заступник начальника ГУ ДФС у Рівненській області Ігор Бородавко.
Також припинено трафік спирту і фальсифікованої горілки під виглядом поштових відправлень. У кінці минулого місяця, співробітниками податкової міліції проведено огляд автомобіля «Мерседес-Бенц», який згідно супровідних документів перевозив посилки та бандеролі для жителів північних районів області. В його кузові виявлено та вилучено 5000 пляшок горілки та понад 1000 літрів спирту.
Більше 2 тисяч пачок тютюнових виробів російського виробництва вилучено на одному з ринків м. Рівного в ході проведення операції «Акциз-2015». Згідно з написом на етикетках, виробником вказаних цигарок є ОАО «Донской Табак», м. Переславль–Заліський, Російська Федерація. За даним фактом здійснюється збір матеріалів (за статтею 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
Ряд правопорушень виявлено в ході операції «Нафтопродукт-2015», яку розпочато у травні 2015 року.
Так, на території Рокитнівського району співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області виявили автогазозаправну станцію, яка діяла без необхідних дозвільних документів.
Як з’ясувалося, реалізація скрапленого газу здійснювалася з порушеннями правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами. За результатами перевірки вилучено близько 3 тонн скрапленого газу та причіп-цистерну. Ведеться збір матеріалів.
Всього в рамках операції «Нафтопродукт-2015» виявлено 4 правопорушення, вилучено паливно-мастильних матеріалів на суму 364 тис. грн.
Головними завданнями в роботі оперативних та слідчого підрозділів ГУ ДФС у Рівненській області є виявлення та припинення кримінальних правопорушень у податковій, митній та бюджетній сфері, розслідування кримінальних проваджень про злочини, віднесені до компетенції податкової міліції, відшкодування завданих державі збитків.

ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору