Рівне:

Створення та просування сайтів

На потреби армії мешканці Радивилівщини сплатили майже 1,6 млн. гривень

Рівненська область 17-сер, 2015, 12:559 prov 904
Впродовж 7 місяців поточного року платники податків Радивилівського району перерахували до бюджету майже 1,6 млн. грн. військового збору. Прогнозний показник виконаний на 126 %, додатково в бюджет надійшло 326 тис. грн.
Об’єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею; виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри. Ставка збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування.
За словами начальника Радивилівського відділення Дубенської ОДПІ Людмили Федун протягом року склалася стабільна тенденція нарахування та надходження податку на підтримку армії. Сплата військового збору спрямована на фінансування антитерористичної операції та реформування Збройних Сил України, тому кожна сплачена гривня – особиста допомога кожного громадянина, нашим героям, які захищають Батьківщину.

Головне управління ДФС у Рівненській області за поданням Радивилівського відділення Дубенської ОДПІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору