Рівне:

Створення та просування сайтів

Смерть від... футболу

Спорт 31-бер, 2005, 17:289 prov 1 424
Георгіце дивився трансляцію матчу в себе вдома, в Галаці, разом з друзями і членами сім’ї. Після фінального свистка він відчув себе погано і впав на підлогу. Лікарі “Швидкої допомоги”, які приїхали на виклик, зафіксували смерть від серцевого удару.

Останній раз від футболу вмирали три роки тому. Південнокорейський прихильник національної збірної помер в той самий момент, коли його улюблена команда зрівняла рахунок в матчі з національною збірною Італії за вихід в 1/4 фіналу чемпіонату світу-2002. Відразу після того, як на 88-й хвилині матчу рахунок зрівнявся, чоловік схопився за груди і знепритомнів. Його негайно відправили до найближчого госпіталю, але врятувати не змогли. Лікарі вважають, що вболівальник помер від серцевого нападу. Але не завжди можна померти від переживань, дивлячись футбол. Перегляд матчу між В’єтнамом і Сінгапуром закінчилося для вболівальника смертю. Інцидент відбувся в одному з ресторанів Хошиміна, де група любителів футболу споглядала по телевізору матч турніру Tiger Cup між збірними В’єтнаму і Сінгапуром. Двоє вболівальників посперечалися на результат гри, поставивши на кон по пляшці рисової горілки. Проте після закінчення поєдинку, в якому команди розійшлися миром – 1:1, питання про переможця парі залишилося відкритим: кожний з тих, що сперечаються, був упевнений в тому, що саме йому повинна дістатися “алкогольна винагорода”.

В результаті суперечка закінчилася плачевно для одного з її учасників, який отримав від свого опонента удар заточкою. Очевидці події тут же викликали “швидку допомогу”, проте нещасний помер по дорозі в лікарню. Вбивця ж була арештована поліцією.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору